tiistai 21. joulukuuta 2021

Lähes koko joulukuu flunssassa

 Eipä ole jouluvalmistelut mennyt ihan suunnitelmien mukaan.. Katsotaan onnistunko myöskään loppuvuoden tavoitteissa. Flunssakierteestä ei vaan olla päästy eroon. Itsenäisyyspäivän ohjelma jouduttiin perumaan kun kuopus oli edellisenä päivänä hieman kuumeinen. Sen jälkeen kaikki olikin ok ja hihkuin jo, että saatiin "kokonainen" päiväkotiviikko esikoiselle vaikka maanantai olikin vapaapäivä. Eipäs kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä sinä perjantainahan soitettiin jo klo.11 päiväkodista, että lapsi yskii todella paljon. Sen jälkeenhän ollaan sitten kaikki oltu vuorotellen kipeänä, puoliso ja kuopus seuraavasta päivästä lähtien.


Esikoinen oli pari päivää kuumeessa ja sen jälkeen vielä pari päivää kotona, mutta on ollut ihan päiväkotikuntoinen sen jälkeen. Itse olen ollut aivan rikki kun olen valvonut kipeän taaperon kanssa joka sai todella rajun flunssan, joinain öinä jopa pohdin, että miten tehdään jos joudutaan lähtemään sairaalaan. Flunssa äityikin korvatulehdukseksi ja lieväksi keuhokuumeeksi. Nyt ollaan jo selkeästi voiton puolella ja tänään on viimeinen päivä antibioottikuuria.

Itsehän sitten sairastuin yli viikko sen jälkeen kun muut perheestä sairastuivat. Olen onneksi päässyt helpolla, sillä itselläni on vain nuha. Toki nyt stressaa, että jos olen näin tukkoinen aattona niin taitaa jäädä suunnitellut joulunvietot välistä. Mutta ne jouluvalmistelut.. Olo vaihtelee "iik,apua"-fiiliksestä "mä luovutan"-fiilikseen jos ajattelen joulua. Suurin osa lahjoista on hankkimatta ja koti siivoamatta. Ehkä ehtisin molemmat asiat hoitamaan, mutta miten se lepo jotta paranisin ajoissa? Onneksi osaan näköjään sulkea koko joulun pois mielestä ja ottaa välillä rauhallisesti, menee niin kuin menee, toivottavasti kuitenkin yhdessä läheisten kanssa!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti