maanantai 1. helmikuuta 2021

Tammikuun parhaat 2021

 Oho, vuoden ensimmäinen kuukausi on jo takana! Päätin omaksi ilokseni alkaa summaamaan kuukauden parhaita juttuja. Aika kun menee niin hurjan nopeasti niin on kiva muistella kivoja juttuja.

Ensimmäisenä tulee mieleen lumi! Yhden lumettoman talven jälkeen on tullut tirautettua muutamia kertoja onnen kyyneleitä talvisesta maisemasta. Itsehän olen tämmöinen hullu joka rakastaa myös kovia pakkasia ja olen aina ollut sitä mieltä, että mitä enemmän lunta sen parempi! Mielummin överit kun vajarit.😄 Tammikuun parhaisiin kuuluu ehdottomasti monet lumileikit ja ulkoilut ihanassa talvimaisemassa.


Kuun alussa mies toi yllättäen kukkakimpun minulle, se onkin todella mainitsemisen arvoinen juttu koska on niin harvinaista. Tuli melkein itku kun taapero ylpeänä kantoi kimpun minulle. Muuten tammikuussa tuli vietettyä perus kotiarkea, puoliso valmistui ja aloitti kokopäivätyöt kuun alussa, joten on pitänyt sumplia arkirutiineja uusiksi. Kuun puolessa välissä otin pikkuruisen irtioton kun lähdin päiväksi siskon mökille viettämään tyttöjen päivää äidin ja siskon kanssa. Pieni tissitakiainen pääsi tottakai mukaan. Hemmottelupäiväksi ajateltu päivä oli ihana, vaikka meni liian nopeasti. Kaivettiin yksi lumeen hautautunut auto esiin, syötiin tacoja ja saunottiin.


Koronan takia ei tule nähtyä paljon ihmisiä, eikä varsinkaan vierailtua ihmisten kotona, mutta tammikuussa kävin lasten kanssa ystävän luona teellä. Nähdään harvoin, koska asutaan eri kaupungeissa, mutta todellisuudessa voitaisiin helposti nähdä useamminkin sillä ajomatkaa on kuitenkin vaan reilu puoli tuntia. Helsingin sisälläkin saattaa kestää pidempään. Tänä vuonna lupaan siis ajaa Tuusulaan useammin!

Kuukauden parhaimpiin kuuluu tietenkin myös päivieni pelastaja, kahvi! Loppukuusta huomasin, että vauvan uni on hieman parantunut, joten sormet ristiin, että sama jatkuu niin voin ehkä jossain vaiheessa siirtyä takaisin kofeiinittomaan kahviin!😄

Ihanaa helmikuun alkua!💜

-Mallu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti