keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Blogin uusi alku

Blogi on taas ollut hiljaisena useamman kuukauden, mikä harmittaa todella paljon. Vaikka vuoden ensimmäinen kuukausi onkin jo vierähtänyt ohi, niin ajattelin uuden vuoden kunniaksi herättää blogin taas henkiin. Alkuun suunnitelmana on julkaista kerran viikkoon, sillä luulen blogihomman kaatuneen siihen, että olen halunnut julkaista useammin, mikä on aiheuttanut alitajuista stressiä, enkä olekaan saanut mitään aikaiseksi.

Meidän pikku taapero toki tekee homman vähän haastavammaksi, sillä herra on päättänyt alkaa nukkua noin tunnin päikkäreitä, mutta aion kuitenkin onnistua pitämään kiinni tästä itselleni tärkeästä harrastuksesta. Heti kun pääsin taas kirjoittamaan, olikin pakko aloittaa useampi teksti kun inspiraatio iski. Nyt täytyy siis vaan saada nekin tekstit valmiiksi, niin saan homman hyvin rullaamaan.



Kevään aikana blogi tulee varmasti keskittymään jonkin verran raskauteen, sillä täällä odotellaan taaperolle pikkusisarusta. Laskettu aika on 27.6, joten saa nähdä tuleeko pienestä kesäkuinen vai heinäkuinen. Lisäksi varmasti luvassa arki höpinöitä ja asiaa vähän kaikesta mitä mielen päällä on.

Pyrin julkaisemaan ainakin maanantaisin tekstin, jos aikaa ja inspiraatiota riittää, niin saattaa postauksia ilmestyä muulloinkin. Tästä se lähtee taas, ihanaa!

Inspiraatiota ja energiaa teille jokaiselle!

-Mallu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti