keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Vappusauna

Heipparallaa pitkästä aikaa! Päätin keretä julkaisemaan tänään edes pikakuulumiset. Meillä ei ollut mitään sovittuja vappumenoja ja hyvä niin, sillä tästä tulikin kotivappu kun pikkumiehelle iski pöpö. Ensin olin aika mieli maassa, sillä vappu on lempi juhlani. Tajusin kuitenkin nopeasti, että voin tehdä kivoja juttuja kotonakin.



Nyt olen sitten ensimmäistä kertaa käynyt vappusaunassa! Oli kyllä ihanan rentouttavaa huonosti nukutun yön päälle. Mies olikin saanut pojan nukahtamaan saunomiseni aikana ja kerettiin juoda lasilliset lehtikuohua parvekkeella ennen kuin pieni potilaamme heräsi. Parvekkeella oli muuten myös aika sauna kiitos lasituksen.



Tämä onkin ensimmäinen kunnon flunssa pikkuisellamme. Rokotuksista nousi viimeksi kuume, mutta muuten ei kuumeflunssia ole ollut. Toivotaan, että menee nopeasti ohi! Huominen neuvola täytyy kuitenkin siirtää. Edelleen harmittaa älyttömän paljon ettei minulla ole ollut aikaa blogille, mutta kai tämä pieni mies jossain vaiheessa alkaa nukkua enemmän päivisin (toivottavasti).

Toivottavasti sinä siellä ruudun takana olet saanut nauttia vapusta haluamallasi tavalla! <3

Aurinkoista loppuviikkoa!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti