tiistai 19. kesäkuuta 2018

Syy hiljaisuuteen

Olisiko ehkä aika herättää blogi taas eloon? Toivon todellakin niin! Toivon myös, että lukijat löytää takaisin blogin pariin, vaikka hiljaiselo onkin kestänyt ikuisuuden.

Väsymys on jatkunut koko tämän kevään, ensin töihin paluun takia, sitten iski kevätväsymys ja siitä väsymys jatkuikin raskausväsymyksenä! Halusin kertoa raskaudesta jo paljon aikaisemmin, mutta olin aivan loppu ja kaikki energia meni työpäivistä selviytymiseen. Nyt ollaankin jo yli puolenvälin rv21+5 tänään, väsymystä on edelleen jonkin verran, mutta vähän on kuitenkin helpottanut.


Muut raskausoireet vaivaa pahemmin kuin väsymys, mutta niistä lisää toisessa postauksessa. Työ on ollut todella raskasta koko kevään, mutta onneksi minulla on usein ollut mahdollisuus päikkäreihin. Vaikka usein olen ajatellut, että olisin mielummin tekemässä jotain ihan muuta, niin tämä työ on kuitenkin todennäköisesti ollut paras tilanteeseeni nähden.

Voi olla, etten saa blogia päivitettyä ennen kuin työt loppuvat, vaikka kuinka haluaisin, mutta katsotaan miten käy. Tällä hetkellä tuntuu ainakin, että olisi paljon kerrottavaa kun pää ei ole niin sumussa kuin aikaisemmin.

Toivottavasti siellä vielä on joitain lukijoita ja teillä on kaikki hyvin!

-MalluEi kommentteja:

Lähetä kommentti