sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Väsymystä, hyvää fiilistä ja ahdistusta

Huomenna alkaa kolmas viikko uudessa työssä. Ensimmäiset viikot olen ollut todella väsynyt. Paljon uutta asiaa ja fyysinen työ on vienyt paljon energiaa. Työ ei ole fyysisesti kovin raskasta, mutta jatkuvaan kävelyyn ja kylmässä työskentelyyn ei tämä kroppa ole tottunut. Tämän lisäksi olen myös ahkerana tehnyt jokaisen kotitreenin jotka ovat personal trainerini kanssa sovittu ja viime viikolla vielä pyöräilin töihin kahtena päivänä (9km/suunta). Ei ihmekään, että tämä tyttö on ollut todella poikki..

olo on monena päivänä ollut kuin tällä koirien vähän kärsineellä muumipeikolla..


Fiilis on ollut todella hyvä siitä, että olen nyt kokoaikatöissä ja myös saanut treenit aloitettua. Kroppa tuntuu paljon paremmalta kun treenaa, ihana fiilis! Ahdistusta aiheuttaa kamala väsymys.. Ärsyttää ja ahdistaa kun ei työpäivän jälkeen jaksa oikein mitään tai iltavuoroissa ei jaksa nousta aamulla aikaisin ja tuntuu siltä ettei kerkeä mitään. Oletan kuitenkin, että kaikki tasoittuu jonkin ajan kuluttua, sitten kun treeni ja työ on enemmän rutiinia. Ahdistaa, etten ole kerennyt/jaksanut tehdä kivoja asioita, kuten blogin kirjoittamista. Innoissani odotin lauantaita, sitä ettei koko päivänä ole mitään ja voisin halutessani kirjoittaa blogitekstejä vaikka koko pävän koska treeneistäkin oli lepopäivä. Kaikki vapun ja raskaan työviikon jälkeinen väsymys kuitenkin laukaisi melkoisen migreenikohtauksen kun vihdoin pääsi rentoutumaan kunnolla, itkuhan siinä tuli aamulla kun ei päässyt kävelylle koirien kanssa ja nauttimaan ihanasta säästä. Noh, ainakin tuli levättyä eilen ja iltapäivällä pystyin käymään lyhyellä kävelyllä. Sää oli ihana, vaikka aurinko olikin jo pilvessä siinä vaiheessa päivää.


Ensi viikon syömisiä ja aikatauluja on pakko suunnitella vielä tänään, jotta siihen ei tarvitsisi laittaa kauheasti energiaa viikolla, kun muutenkin väsyttää. Ensi viikko on iltavuoroja, joten vapaa-aika on vähissä, enkä haluaisi, että kaikki aika menisi vaan ruuanlaittoon, kaupassa käyntiin ja treeniin. Ehkäpä voisinkin keksiä itselleni jotain kivoja "tavoitteita" ensi viikolle, esim. kivan kirjan lukemista ym. Näin sunnuntai iltana alkaa hieman stressaamaan tuo ensi viikko, mutta nopeasti se viikko kuitenkin menee ja ehkä jaksan jo hieman paremmin.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti