tiistai 16. toukokuuta 2017

Lisää tunteja vuorokauteen, kiitos!

Apuvaa, mitä tehdä kun tuntuu siltä, että aika ei riitä mihinkään? Energiakin on vähissä kun koko ajan on kaikkea ja tuntuu ettei ehdi levätä kunnolla. Viime viikkoina päivät ovat juosseet ohi ja koko ajan jää asioita hoitamatta. Kun illalla ehtisin blogin pariin silmät katsoo jo ristiin, eikä ajatus liiku mihinkään.Koko ajan odotan, että kaikki alkaisi sujumaan paremmin. Etten olisi niin väsynyt, että voisin olla kotona rauhassa ilman, että kaikki tiskit, pyykit, roskat ja muut perushommat koko ajan on hoitamatta. Viime viikolla juoksin joka päivä ennen töitä lähikauppaan ostamaan mikroruokaa töihin mukaan, kun ei ollut mitään kotona. Ollaanhan me kaupassa käytykin, mutta oma pää ei ole toiminut viime aikoina niin hyvin, että olisin pystynyt suunnittelemaan syömisiä pidemmälle ja tuo mun ihana mieheni ei yleensä osaa suunnitella niinkään pitkälle kuin minä väsyneellä aivoillani. :D Ruuanlaittoa en ole itse edes suunnitellut, koska siihen ei olisi millään riittänyt aika arkisin.

Nyt huijasin pikkasen, tulihan lauantain neljän ruokalajin illallinen ystäväpariskunnallemme suunniteltua. Siihen menikin koko lauantai.. Siivousta, kauppareissu, siivousta, ruuanlaittoa, siivousta, pikasuihku, ruuanlaittoa ja ihana illallinen ystävien seurassa. Sunnuntaina olikin sitten äitienpäivä ja ajettiin mökille missä päästiin ojankaivuu hommiin, laitettiin ruokaa, syötiin hyvin ja tiskattiin. Illaksi kotiin ja sitten olikin jo maanantai ja yhdeksän tunnin työpäivä surkeiden yöunien päälle.


Huomaan taas, että kesä on tulossa, herään nimittäin viiden aikaan joka päivä kun asunto kylpee valossa. Kaihtimet eivät auta, pimentäviä verhoja meillä on liian vähän ja en edes ymmärrä mistä kaikki valo tulee kun aurinkokaan ei välttämättä kunnolla paista. Makuuhuoneeseen on pakko hankkia yksi pimennysverho lisää ja meidän täytyy vuorata olohuoneenkin ikkunat jollain, sillä emme voi nukkua makuuhuoneen ovi kiinni. Kolmen koiran kanssa tuntuu siltä, että ilma loppuu kesken jos oven sulkee ja sen lisäksi kissa luultavasti kuitenkin avaisi sen (ja silloin kisu herättää).


Täytyy myöntää, että yksi tällä hetkellä aikaa vievä asia on aivan täysin oma valinta, mutta minulle tärkeä! Nimittäin jääkiekon MM-kisat! Onneksi sain tämän tekstin eilen melkein valmiiksi ja kerkeän nyt erätauolla viimeistellä postauksen. :P Huomenna taas väsyttää vähän enemmän, mutta peliä en vaan voi olla katsomatta! Viikonlopuksi ei onneksi ole ohjelmaa, joten ehkä saan silloin levättyä.

Toivottavasti postaus ei ollut kauhean sekava, pahoittelut jos oli!

-Väsynyt Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti