perjantai 11. tammikuuta 2019

Alkuvuoden pikakuulumiset

Täällä taas pitkän hiljaisuuden jälkeen! Olen jo yli kuukauden yrittänyt saada yhtä tekstiä valmiiksi, mutta aika ja aivokapasiteetti ovat olleet vähissä. Toistan taas itseäni, mutta toivon todella, että pääsisin takaisin blogin pariin! Useasti postausaiheet pyörivät päässäni esimerkiksi vaunulenkeillä. Harmittaa kun saatan luonnostella tekstiä päässäni, mutta en saa sitä ikinä kirjoitettua. Harvoin avaan edes tietokonetta nykyään!



Meillä ei ole mikään hankala vauva, ei ainakaan näin lastenhoitajan näkökulmasta. Ja tietenkin kun tuon lauseen kirjoitin, niin vauva heräsi ja kaikki jäi taas kesken. Olen kuitenkin todella onnellinen siitä, että saadaan nukkua öisin (1-2 herätystä 00.30 ja 8 välillä) ja pieni on useimmiten tyytyväinen päivisin kunhan saa olla sylissä. Meidän päivistä kirjoittelinkin enemmän siihen tekstiin jota en ole saanut vielä julkaistua.

Koska blogi on kohta vuoden verran ollut enemmän tai vähemmän tauolla, on kirjoitusaiheita kertynyt enemmänkin. Vaikka asiat eivät olekaan enää tuoreessa muistissa, niin haluan jakaa joitain raskausajan juttuja, synnytyskertomusta sekä juttua ensimmäisistä viikoista vauvan kanssa. Vuodenvaihteeseen liittyen haluan tehdä postauksen vuodesta 2018 sekä siitä mitä odotan vuodelta 2019. Katsotaan kuinka käy, jos poika alkaa nukkumaan päivisin enemmän niin blogi varmasti herää taas eloon!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti