maanantai 9. huhtikuuta 2018

Viikkokatsaukset 13+14/2018

Oho, miten tässä taas kävi näin? Päätin, että blogitauko saa luvan olla ohi, mutta hupsista, taisinkin olla pidemmän loman tarpeessa. Viikko 13 oli haikea viikko kun siskoni lähti keskiviikkona Israeliin töihin. Onneksi kyseessä on vain 2,5 kuukauden työrupeama, mutta silti mietin sitä koko viikon paljon.

Onneksi pääsin torstaina töistä vähän aikaisemmin viettämään pääsiäislomaa. Suunnitelmissa oli lähteä mökille perjantaina aamulla ja olla siellä yksi yö. Sen jälkeen kun ostimme muutama vuosi sitten kotiin uuden sängyn, olemme huomanneet kuinka surkeat sängyt meillä on mökillä ja selkä menee todella pahasti jumiin jos olemme pidempään kuin yhden yön mökillä. Lopulta päädyimme kuitenkin aloittamaan lomamme rauhallisesti kotona ja lähdimmekin vasta lauantai aamuna mökille. Sunnuntaina tulimme äitini ruokapöydän kautta kotiin rentoutuneena. Mökille olin ottanut tietokoneen mukaan ja innoissani ajattelin saavani kirjoitettua blogia, mutta ehkä oli vain hyvä, että nautin takkatulesta ja lepäsin.


Viikko 14 alkoi ihanasti lomapäivällä. Oli ihanaa aloittaa loma rauhassa kotona ja myös lopettaa se samalla tavalla, ei tarvinnut stressata lähdöstä eikä ahdistua kotiin tulessa. Tiistai aamuna töihin paluu alkoikin sitten ahdistaa, siitä ajattelin kirjoittaa myöhemmin lisää. Keskiviikkona kävin osteopatiassa ja olin loppuillan ihanassa rentoutuneessa kuplassa. Taisin nukkuakin paremmin osteopatian jälkeen, mutta herätessäni huomaasin saaneeni hoitolapsen flunssan. Loppuviikko menikin sitten flunssan kourissa, työpäivät sinnitelin läpi ja ajattelin voivani viikonloppuna jo paremmin, mutta sohva olikin paras ystäväni koko viikonlopun.

Treeniä en ole saanut käyntiin, mutta kävelylenkkejä on tullut tehtyä ja mökillä tein spiraalistabilisaatiota miehen ohjeistuksella (hän opiskelee ohjaajaksi). Spiraalistabilisaatiota täytyy alkaa tehdä enemmänkin, sillä selkäni tykkäsi todella paljon. Ensin täytyy päästä eroon tästä flunssasta ja sitten toivon, että näihin viikkokatsauksiin alkaa taas sisältyä treenipäiväkirja.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti