tiistai 8. maaliskuuta 2022

Ja taas vierähti muutama kuukausi..

 Pitkästä aikaa täällä taas! Meillä on flunssakierre helpottanut, mutta siltikään en ole kerennyt blogin pariin, toivon todella, että siihen tulee muutos. Stressi, ahdistus ja väsymys ovat ottaneet liikaa tilaa monesta syystä. Isoimpina stressinaiheina on ollut kissan sairastelu ja se, että joku naapuri tekee meistä täysin perättömiä eläinsuojeluilmoituksia ja ei, nämä asiat eivät liity toisiinsa koska ilmoitukset koskevat ainoastaan koiriamme ja naapuri tuskin tietää kissan olemassaolosta.

Täällä on myös stressailtu, että pysytäänkö terveenä niin, että onnistuu molempien poikien neuvolakäynnit. Pojistakin on ollut huolta kun toisella on jatkuvasti pieni korvatulehdus päällä ja toisella todettiin toisessa silmässä pientä karsastusta. Energiaa on mennyt myös uusien rutiinien rakentamiseen, tosin treenit on taas ollut tauolla vähän aikaa.

Kissa voi onneksi jo hyvin!

Mitään erityisiä suunnitelmia meillä ei ole keväälle. Jatkan elämäntapamuutos projektiani ja uuden kodin etsimistä. Olisi aivan ihanaa päästä eroon häirikkönaapurista ettei tarvitsisi elää pelossa mitä joku seuraavaksi keksii. Yritän aina elää rakkaudesta käsin, mutta nyt pelko ottaa helposti vallan kun tuntuu, että ollaan hyökkäyksen kohteena. Nyt siis odotellaan, että meidän uusi ihana koti tulisi myyntiin. Käytiin ensimmäistä kertaa katsomassa yhtä asuntoa jo ennen koronaa, mutta sillon meillä ei ollut kiire muuttaa, joten oli varaa olla nirso ja jäädä pohdiskelemaan. Viime vuonna tehtiin tarjous kolmesta eri asunnosta mutta kaikki menivät eri syistä metsään. Tämä on meidän vuosi, nyt on meidän vuoro!

Olen innoissani valon lisääntymisestä, sillä nyt pääsen taas paremmin mökille puuhailemaan! Aion jatkaa samaa kuin syksyllä, eli vähintään kerran viikossa mökille hommiin! Lumenkolaushommissa on tultu käytyä, että saa ainakin kaksi autoa parkkiin, mutta viime viikolla kävin ensimmäistä kertaa puuhailemassa muutakin. Oli ihanaa olla ulkohommissa auringonpaisteessa kun taapero nukkui päikkärit rattaissa.

Katsotaan saanko nyt herätettyä blogin taas henkiin, intoa on ainakin!

Ihanaa kevään alkua, kyllä se sieltä tulee vaikka lunta tuli lisää!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti