sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Valitusta

VAROITUS: Älä lue tätä tekstiä jos toisten valittamiset ärsyttää. Kerroin aikaisemmin, että asuntomme on liian pieni. Onneksi loppuvuodesta häämöttää muutto! Nyt listaan kaikki ärsyttävät asiat tässä asunnossa, ihan vaan koska haluan purkaa ne johonkin.



1. Aivan liian pieni kylppäri! En tajua miksi aikoinaan on tehty niin pieniä kylppäreitä?! Joku perusteli sitä sillä, että silloin käytiin pesulla taloyhtiön saunassa. Meillähän on nyt siis tilanne se, että kissanvessa on suihkussa ja polvet osuu lavuaarin alla oleviin laatikkoihin pöntöllä istuessa. Että sen verran tilaa... Kissanvessa täytyy siis siirtää pöntön päälle aina suihkussa käydessä. Ei oo vaan yks tai kaks kertaa kun kissanhiekat on levinnyt pitkin kylppäriä...

2. Ahdas eteinen. Kolmen koiran kanssa kun lähtee ulos, niin eteinen tuntuu aivan liian kapealta käytävältä. Varsinkin, koska haluan pitää pientä sivupöytää siinä (koska tietenkin haluan jonkun tason jolle laskea postit).



3. Ahdas keittiö. Keittiö on oikeasti suht tilava. Pöytätilaa on vähän naftisti, mutta ruokapöytää kun hyödyntää, riittää tasot. Ongelmana meillä on se, että koirat syövät raakaruokaa ja pakastinarkku syö suuren osan lattian pinta-alasta, joten ruokapöytämme on ängetty nurkkaan. Pöydän ääreen mahtuu yksi syömään normaalisti, toinen joutuu änkemään ruokapöydän ja keittiötason väliin tungetulle tuolille. Tässä asunnossa minua ottaa päähän myös se, että pienessä jääkaapissa on ainoastaan pieni pakastinlokero, jolloin arkkupakastin toimii myös pääasiassa meidän pakastimena.

4. Ja sitten makuhuoneeseen. Tämä on muuten tilava huone, mutta sänky mahtuu vain seinän viereen, jolloin seinän puolella nukkuva (yleensä minä) joutuu pomppimaan toisen yli noustessaan toisen vielä nukkuessa.



5. Olohuone on ihan hyvän kokoinen, mutta ollaan vaan ängetty sinne liikaa tavaraa.. Sohva on aivan liian iso tähän asuntoon, mutta en suostunut luopumaan kalliista, melko uudesta, unelmieni sohvasta kun muutin tänne.

6. Parveke... Parveke on pieni.. Eipä siitä kai muuta voi sanoa. :D Juuri ja juuri mahtuu pieni pöytä ja kaksi tuolia. Parvekkeella olisi varmasti ihan mukava istuskella kesäpäivänä, ellei siihen liittyisi toista ongelmaa, rakas kissamme.. Neiti pääsee nimittäin helposti hyppäämään naapurin parvekkeelle ja tekeekin sen mielellään. Parvekkeen ovea ei siis voi pitää auki tai muuten on kissa karkuteillä.



Nyt on koko kämppä käyty läpi. Jos joku nyt ihmettelee, että miksi ihmeessä asutaan täällä, niin siitä yksinkertaisesta syystä, että suunnitellessamme yhteen muuttoa, asuin itse vuokralla ja poikaystävälläni oli omistusasunto. Päätimme siis, että muutan hänen luokseen ja ehkä vuoden päästä ostaisimme yhdessä isomman asunnon. Jo muutaman kuukauden jälkeen meni molemmilla hermot kun on niin ahdasta, mutta päätimme kestää. Loppuvuodesta aloimme kuitenkin katsoa asuntoja ja käydä näytöissä. Lopulta löysimme aivan täydellisen asunnon! Pohjapiirustus on loistava ja tilaa on! Ainoa huono puoli on se, että joudumme odottamaan sen valmistumista. Toisaalta saimme itse valita pintamateriaalit, eikä todellakaan tarvitse heti remontoida. Muutto häämöttää siis 30.11.2016-30.01.2017 välillä. Vielä joutuu vähän odottamaan. :)

Ps. asunnosta en kehdannut laitta kuvia kun täällä on melkoinen kaaos. :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti