maanantai 4. heinäkuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko26

Taas viikko hujahti ohi aivan liian nopeasti. Alkuviikko meni juhannuksesta toipuessa ja loppuviikko muuten vaan nopeasti. Maanantaille olin suunnitellut aamutreeniä ennen töitä, mutta huomasin olevani niin totaalisen väsynyt ettei siinä olisi mitään järkeä. Tiistaina väsymys jatkui ja päätin, että on ihan okei levätä vielä.



Keskiviikkona kerkesin tekemään treenin kotona ennen töihin lähtöä iltapäivällä ja sama torstaina. Olin ajatellut, että ehdin loppuviikosta hyvin treenaamaan, mutta toisin kävi. Perjantaille sain aamuvuoron vanhainkotiin ja sen jälkeen käytiin kaupassa, laitettiin ruokaa ja käytiin koirien kanssa iltakävelyllä, sitten olikin jo nukkumaanmeno aika. Lauantaille olin suunnitellut aamulenkkiä, mutta huonojen yöunien takia päätin siirtää lenkin iltapäivään.

Käytiin hoitolasten kanssa pyöräilemässä keskiviikkona


Viikonlopun treenaamisista ei sitten tullutkaan yhtikäs mitään.. Kirjoitin jo eilen siitä, että poltin ihoni lauantaina rantapiknikillä. Poltin itseni sen verran pahasti, että jätin suosiolla treenit lauantaina pois. Olin menossa hoitamaan lapsia ja suunnitellut tekeväni kuntopiirin laitettuani lapset nukkumaan, mutta palaneet jalat huusivat hoosiannaa. Sunnuntaina noustessani sängystä, tunsin taas kivun ihollani. Pelkkä seisominen sattui jalkoihin ja selälläni en voinut makoilla.



Sunnuntai olikin viime viikon ainoa vapaapäivä ja se meni levätessä. Aamulla päätin mennä takaisin nukkumaan ja nousin vasta 12.45!! Eipä haitannut kun en muutenkaan voinut tehdä mitään päivän aikana. Kuljin kotona löysässä t-paidassa ja alushousuissa jotta palanut nahkani selässä ja jaloissa ei tuntuisi niin pahalta. Ensi kerralla todellakin rasvaan itseni kuunnolla!


Aurinko paistaa silmiin! :D
Tällä viikolla täytyy todella skarpata taas treenien suhteen. Yöunien suhteen toivoisin muutosta. Juhannusviikonloppuna sain nukkua kolme yötä ilman painajaisia, mutta heti ensimmäisenä yönä kotona, painajaiset olivat takaisin. Koko viime viikon näin taas joka yö painajaisia. Eli stressiä pitäisi saada vähennettyä ja varmasti treenaaminenkin auttaa unenlaatuun, siinä tämän viikon tavoitteet.

Treenit vko26:
Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: 45min kardio jumppapallolla
To: Kotitreeni: kuntopiiri
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Lepo

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti