perjantai 15. syyskuuta 2023

Aika palata blogin ääreen?

 Onpas ollut pitkään hiljaista täällä blogin puolella. Minä kai sitten kliseisesti kadotin itseni äitiyteen ja kaikki omat harrastuksen jäi ainakin osittain tauolle. Ai että olen kaivannut luovaa minääni, kirjoittamista, maalaamista ja kaikenlaista muuta mitä nyt keksinkään. Keväällä sain kirjoitettua tekstin julkaisuvalmiiksi, mutta ilmeni ongelmia kuvien kanssa, laatu oli surkea bloggeriin siirtäessä. En saanut millään ongelmaan ratkaisua ja julkaiseminen jäi. Aikomukseni on jossain vaiheessa siirtää blogi omalle alustalle, mutta ehkä käynnistelenkin taas kirjoitushommia täällä kera surkeiden kuvien (ellen saa tällä kertaa toimimaan), niin pääsen taas kirjoittamisen makuun.


Todella paljon on tapahtunut sen jälkeen kun viimeksi olen jotain julkaissut. Isoimmat jutut ovat lokakuussa syntyvä kolmas lapsemme ja marras-joulukuussa valmistuva taloremontti. Vihdoin viimein melkein kolmen vuoden etsinnän jälkeen tarjouksemme ihanasta talosta hyväksyttiin ja teimme kaupat tammikuussa. Olimme jo päättäneet ennen sitä, että vauva saa tulla, mutta kävimme pikaisen keskustelun vielä asiasta kun tiedossa oli jättimäinen remontti. Todettiin, että miksi pistää elämä tauolle rempan takia, eikä sitä tiedä milloin tärppää. Yhdessä todettiin, että all in, kyllä me pärjätään vaikka vuosi olisikin rankka.

Maaliskuun viimeinen päivä saimme talon avaimet ja silloin olin jo kärsinyt raskauspahoinvoinnista 1,5 kuukautta. Helppoa ei ole ollut, enkä tiedä kerkeenkö paljoa lepäämään ennen synnytystä, mutta unelmakotiin pääsemme näillä näkymin ennen joulua. Valitsen itse sen, että yritän saada mahdollisimman paljon asioita hoidettua ennen synnytystä, sillä haluaisin pystyä pesimään vauvan kanssa rauhassa, ettei silloin ole kiire miljoonan asian kanssa.

Asumme siis edelleen vanhassa asunnossamme joka täytyy myydä. Haluan saada tavarat läpikäytyä ennen muuttoa, ettei turhaa tavaraa tule mukaan. Suunnitelmamme on alkaa muuttamaan vähän tavaraa kerrallaan kunhan joku huone talossa valmistuu. Pölyistä tulee olemaan, joten täytyy pakata niin, ettei tavarat ole ihan pölyssä sitten. Jatkuva kaaos kotona täytyy saada kunnolla kuriin niin, että saa hyvät myyntikuvat ja on helppo siistiä asunto näyttöjä varten.

Pojista vanhempi täyttää viisi vähän vauvan lasketun ajan jälkeen ja nuorempi täytti heinäkuussa kolme, kolmas lapsi on myös poika. Karvaisesta laumastamme on enää jäljellä kaksi koiraa, kleinspitz Demi 10 vuotta ja staffi Panda kohta 8 vuotta. Kissan jouduimme hyvästelemään alkukesästä. Tälläkin kombolla arjessa riittää hommaa ja olisikin paljon mistä haluaisin kirjoittaa. Katsotaan saisinko tällä kertaa homman taas käyntiin, toivotaan niin!

Ihanaa syksyn alkua!

Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti