perjantai 5. tammikuuta 2018

Joulukuu 2017

Kuukausikatsausta luvassa, mitä kaikkea vuoden viimeisenä kuukautena tapahtuikaan elämässäni? Joulukuussa päivät pimenivät, stressi ja kiire kasvoi ja niiden myötä. Ihan alkukuusta pääsin nauttimaan naiseuden ikävämmästä osasta, nimittäin kuukautisista. Nämä olivat siis ensimmäiset kuukautiset kesäkuun jälkeen, joten olin tietysti todella onnellinen, että kroppa toimii normaalisti raskauden ja keskenmenon jälkeen. Hetken harmitti, että joutuu taas kärsimään ihanista naistenvaivoista, mutta nopeasti huomasin, ettei vihaamani menkat olekaan mitään verrattuna keskenmenon, lääkkeellisen tyhjennyksen ja kaavinnan aiheuttamiin kipuihin ja vuotoihin, ihanan positiivisia ajatuksia..



Kuun alussa tapahtui onneksi paljon muutakin kun menkoista kärsimistä. Vietettiin kavereitten kanssa raklette-iltaa, treenasin, sain töitä ja nautittiin itsenäisyyspäivästä. Sen jälkeenkin tapahtui paljon kaikkea. En yhtään ihmettele väsymystäni kun katselen kalenteriani ja kaikkea sitä ohjelmaa mitä joulukuussa oli. Oli vaarini asunnon tyhjennystä, mikä oli todella rankka paikka, kävin ystävän luona Tuusulassa, vietettiin veljeni synttäreitä, kävin serkun pojan synttäreillä, valmensin, tein aarrekarttaa, nautin taas ihanasta koulutusviikonlopusta, käytiin katsomassa Star Wars ja sinne meni vasta puoli kuuta!

Raklette-ilta, namnam!


Joululahjaostosten lomassa piti syödäkin :P


Viime kuussa vietettiin aikaa miehen vanhempien kanssa kuutena päivänä, miten ihmeessä aika on riittänyt siihen kun se on melkein tuplat siitä, kuinka usein ehdin nähdä omaa perhettäni? Valmisteltiin joulua, stressasin, käytiin miehen isoäidin hautajaisissa, vietettiin joulua neljä päivää ja valmensin taas vähän. Söin ensimmäistä kertaa elämässäni hummeria ja petyin, koska en kauheasti tykännyt. Onneksi illallisen muut ruokalajit olivat taivaallisia, aivan ihanaa katkarapukeittoa ja todella hyviä dumplingseja!



Uudenvuoden aatonaattona linnottauduin makkariin kun mies kavereineen viettivät poikien iltaa. Olin ollut niin väsynyt, etten kerta kaikkiaan jaksanut lähteä minnekään muualle. Sain joululahjaksi saamistamme säkkituoleista väsättyä oikein mukavan "toimiston" itselleni. Se olikin ainoa päivä sillä viikolla jolloin sain olla koko päivän kotona. Uuden vuoden aattona miehen vanhemmat tulivat meille hoitamaan koiria. Ennen kuutta käytiin kaikki pitkällä lenkillä yhdessä ja onneksi huomattiin ettei pauke kuulu juuri ollenkaan sisälle. Olin aikaisemmin todella stressaantunut, koska pikkuinen kleinspitzimme sai elämänsä toisen epileptisen kohtauksen aamupäivällä. Pelkäsin, että paukkeen aiheuttama pelko ja stressi saa aikaan lisää kohtauksia. Onneksi tyyppi olikin niin väsynyt, että nukkui koko illan, vaikka ei ikinä tee sitä kun meillä on vieraita. Käytiin siis Uuden Vuoden bileissä miehen veljen luona, mutta lähdettiin jo ennen yhtätoista kotiinpäin. Reilun kolmen kilometrin kävelymatkalla ehti nähdä ihan tarpeeksi raketteja ja kahdentoista jälkeen päästiin nopeasti nukkumaan.

Siihen päättyi joulukuu ja koko vuosi 2017.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti