tiistai 29. marraskuuta 2016

Kroppa sekaisin

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että koko kroppa on aivan sekaisin. Uniprojekti ei ole oikeastaan edennyt ja olen jatkuvasti väsynyt. Kroppa tuntuu myös olevan kovin jumissa. Onneksi tajusin mennä taas osteopatiaan, koska siellä sain heti jumeja avattua. Kuten kerroin jo aikaisemmin, pystyin taas hengittämään kunnolla ilman, että selkään sattui. Selkä on onneksi pysynytkin jotenkin "auki" ja edelleenkin pystyn hengittämään syvään ilman, että kipu yltyy. Kipua kuitenkin on, mutta tilanne on paljon parempi kuin kuukausi sitten.



Kävin viime viikolla tanssitunnilla, jonka jälkeen pohkeet menivät jumiin ja huomasin melko nopeasti, että vasemman pohkeen kipu ei ollut ihan tavallista treenin jälkeistä lihaskipua. Kesällä minulla tulehtui pakaralihakset ja nyt kipu oli samantapaista. Onneksi ei yhtä pahaa, mutta inhottavaa kiristävää kipua. Uskon, että kroppani on sen verran sekaisin, että palautuminen on huonoa. Kesällä lihakset tulehtuivat koska olin rankan treenin jälkeen koko yön hommissa, eikä kroppa päässyt lepäämään. Nyt olen ehkä vain nukkunut niin huonosti ja syönytkin huonommin.



Väsymyksen ja kropan jumin lisäksi minulla on ollut iho huonommassa kunnossa ja vatsakin on oireillut normaalia enemmän. Koko ajan tuntuu, että jokin asia on vialla. Kun päätän, että treenaan vaikka kuinka väsyttäisi, niin saattaakin migreeni vaivata (tai tulehtunut pohjelihas). Tuntuu, että koko ajan joku pistää vastaan, mutta en aio lannistua siitä. Pikkuhiljaa mennään eteenpäin, vaikka tahti on turhauttavan hidas tällä hetkellä. En aio luovuttaa, vaikka välillä masentaakin tämä tilanne.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti